Satser for fullt med musikkfestival

Etter fjorårets “Musikkfestdagan i Grong, satser de nå for fullt igjen i år, med musikk fra både internasjonalt og nasjonalt kjente artister og kunstnere.

KULTURFESTIVAL: Til sommeren arrangeres Musikkfestdagan i Grong for andre gang. Her er styret for dagan foran maleriet av Justin Chorico, som man kan by på under årets festival. Fra venstre: Leif Johannes Sklett, Per Arne Lynum, Erik Sverresson Seem, Pål Wegg og Berit Blengsli. Foto: Musikkfestdagan

GRONG: I fjor sommer ble «Musikkfestdagan» i Grong arrangert for første gang, noe som resulterte i den største festivalen innen kultur som noen gang er arrangert i Grong. Suksessen ga mersmak for arrangørene, som nå er godt i gang med planlegginga av årets musikkfestival, som finner sted fra 1. til 8. juni.

Denne gangen vil de bruke enda flere konsertsteder, blant annet i Gløshaugkirka.

– Vi vil presentere en prisvinnende, internasjonalt anerkjent klassisk gitarist fra Nord-Trøndelag. Han har spilt i flere av de større konserthusene i verden, som for eksempel Royal Albert Hall, så vi regner med at en konsert i Gløshaugkirka vil bli en stor opplevelse, sier Erik Sverresson Seem, styreleder for Musikkfestdagan.

Les saken i Namdalsavisa +