Under Musikkfestdagan i Grong kan du velge å kjøpe enkeltbilletter til hvert arrangement, eller kjøpe en gjennomgangsbillett/festivalbillett som gir inngang på alle ønskede arrangementer.

Festivalpass – en nøkkel til varierte og minneverdige konsertopplevelser

Vi tok kontakt med noen av de som hadde festivalpass i fjor, og fikk en samstemt kommentar om at festivalpasset fungerte veldig bra. Det gjorde at de kom seg på flere forestillinger enn de ellers ville ha fått med seg.

Festivalpasset gir noen fordeler

For det første gir et festivalpass deg friheten til å utforske alt festivalen har å tilby uten å bekymre deg for individuelle billettpriser. Det var «enkelt – behøvde ikke bestille billetter for hver konsert», var en kommentar.

En annen ofte oversett fordel ved festivalpass er fellesskapsfølelsen det kan skape. Du opplever å se andre festivaldeltakere med festivalpass som også går på «alle» arrangementene. Dette kan skape en følelse av samhold og tilhørighet.

Alt i alt var kommentarene at de var fornøyde med arrangementene. «Det var et variert program – med ulike sjangere og det var positivt.» På tross av en iskald Gløshaug kirke, ble det kommentert at jeg likte «også at det var konsert/arrangement på ulike steder i kommunen» og «jeg trivdes ekstra godt på folkehøgskolen!»

I år vil arrangementene foregå både på Kuben, i amfiet på folkehøgskolen og i kirkene i Harran og Grong.

«Budsjettløsning»

En tredje fordel med festivalpass er den økonomiske besparelsen det kan gi. Selv om det kan virke som et stort utlegg på forhånd, gir et festivalpass betydelige rabatter sammenlignet med å kjøpe individuelle billetter til hvert enkelt arrangement.

Dette gjør det mulig å nyte festivalen fullt ut uten å overskride budsjettet ditt. «Pris på pass gjør at du kommer deg på flere forestillinger», ble det kommentert.

Vi prøver å vise et stort mangfold under Musikkfestdagan, og vi mener vi har klart å sette sammen et spennende og allsidig program som absolutt bør forsvare kjøp av festivalpass.

Ønsker du å kjøpe enkeltbillett, går du til det spesifikke arrangementet og kjøper billett som vanlig.

Ønsker du å kjøpe festivalpass, gjør du det ved å trykke på billettlenken til denne saken. Dersom du kjøper festivalpass har du to valg. 

1: Sikre deg (ønsket) plass. Du kan gå inn på hvert enkelt arrangement og løse ut billetter til alle ønskede arrangementer for å reservere ønsket plass/plasser. Under hvert enkelt arrangement er “festivalpass” lagt inn som en billettkategori.  Du betaler da kun det beskjedne gebyret ebillett tar for nettkjøp av billetter. Dette kan også gjøres ved å oppsøke bibliotekskranken i åpningstid tirsdager og torsdager på dagtid 09-15.30 eller onsdager 13-20. Da er det gebyrfritt. For å bruke denne billettkategorien benytter du koden som er oppgitt på festivalpasset. Dersom du ikke greier å lese dette, eller ikke finner det, kan du henvende deg til biblioteket og få den oppgitt.

2: Du kan droppe inn på arrangementene uten forhåndsreservering og hente ut plassbillett “på døra”. Da henvender du deg i billettskranken og får tildelt av de plassene som er ledig etter at andre har forhåndskjøpt og det forutsettes at det er ledige plasser.