Under Musikkfestdagan i Grong kan du velge å kjøpe enkeltbilletter til hvert arrangement, eller kjøpe en gjennomgangsbillett/festivalbillett som gir inngang på alle ønskede arrangementer.

Ønsker du å kjøpe enkeltbillett, går du til det spesifikke arrangementet og kjøper billett som vanlig.

Ønsker du å kjøpe festivalpass, gjør du det ved å trykke på billettlenken til denne saken. Dersom du kjøper festivalpass har du to valg. 

1: Sikre deg (ønsket) plass. Du kan gå inn på hvert enkelt arrangement og løse ut billetter til alle ønskede arrangementer for å reservere ønsket plass/plasser. Under hvert enkelt arrangement er “festivalpass” lagt inn som en billettkategori.  Du betaler da kun det beskjedne gebyret ebillett tar for nettkjøp av billetter. Dette kan også gjøres ved å oppsøke bibliotekskranken i åpningstid tirsdager og torsdager på dagtid 09-1530 eller onsdager 13-20. Da er det gebyrfritt. For å bruke denne billettkategorien benytter du koden som er oppgitt på festivalpasset. Dersom du ikke greier å lese dette, eller ikke finner det, kan du henvende deg til biblioteket og få den oppgitt.

2: Du kan droppe inn på arrangementene uten forhåndsreservering og hente ut plassbillett “på døra”. Da henvender du deg i billettskranken og får tildelt av de plassene som er ledig etter at andre har forhåndskjøpt og det forutsettes at det er ledige plasser.