Konsert lørdag 25. mai

Under mottoet «Vi begeistrer» vil Grong Musikkforening servere en musikalsk eventyrblanding som tar publikum med på en reise gjennom sjangre og stemninger. Korpset består av omlag 30 inspirerte musikere under ledelse av dirigent Per Jonny Skjerve. Grong Musikkforening har en stolt historie med å levere fantastiske konserter, og er glade for å vise fram talentfulle lokale solister.

Ida Ganes Lysberg fra Namsos, bosatt i Overhalla, er en sanger i tjueåra som tidlig gjorde seg bemerket i UKM. Solodebuten hennes var med egen julekonsert på Ullvaren i 2017. Deltok både på Woodland-festivalen og The Voice i 2017. Under pandemien var hun med under «NTE Arena sessions» med en digital konsert.
Snåsningen Lasse Tiller er opprinnelig fra Lødingen der han startet sin musikalske reise. Solist i kormiljøene i Tromsø og Bergen. Etter sin ankomst i Snåsa har han vært aktiv sanger i Øvre Kvam Manns-kor og Snåsa Blandakor. Lasse er nå blitt 39 år og har de siste årene vært vokalist og tekstforfattet i folkeprogbabdet «Gjøta».

Gled deg til en minnerik lørdagskveld med stor musikkglede og fantastiske sangprestasjoner under Musikkfestdagan.

Kjøp billetter her