Gjentar fjorårets suksess med ny festival

– flere toppnavn på plakaten: – Fryktelig artig!

STJERNE: Få artister er like folkekjære som Elisabeth Andreassen. Nå kommer hun til Grong for å opptre sammen med Knut Marius Djupvik og Grong musikkforening. Foto: Pressebilde

Arrangørene av Musikkfestdagan i Grong håper på ny publikumsrekord, og satser stort til årets arrangement.

GRONG: I fjor gikk den første utgaven av Musikkfestdagan i Grong av stabelen, og ble en umiddelbar suksess. Den engasjerte gjengen som står bak syntes det var så artig å lage festival at de like godt smeller til med festival i år også.

– Det gikk veldig bra i fjor, og vi fikk et brukbart økonomisk resultat også. Vi syntes det var fryktelig artig å arrangere og fikk veldig mange gode tilbakemeldinger. Så da prøver vi oss i år også, sier styremedlem Per Arne Lynum.

Store navn

Arrangementet skjer i regi av Grong musikkforening, og det vil naturlig nok være festdager med et fokus på klassisk musikk.

– Vi satser, som i fjor, på å ha en klassisk undertone. Dette er musikk man ikke får ellers i Namdalen, og som du må til Trondheim og Oslo for å oppleve, sier Lynum.

Det er en lang rekke artister som skal opptre under festivalen, som varer fra 1. til 8. juni. Det største trekkplasteret er Elisabeth Andreassen og Knut Marius Djupvik, som opptrer sammen med Grong musikkforening under Grong sparebanks festkonsert.

Les hele saken i Namdalsavisa+