En reise gjennom musikkens mangfold

Vi er spesielt glade for å kunne ønske velkommen til en uforglemmelig avslutningskonsert med damekoret EMBLA. 

Sammen med dirigent Eva Holm Foosnæs, vil koret by på en uforglemmelig konsert, med ny og gammel musikk skrevet spesifikt for Emblas unike klang og musikalitet.

Dette talentfulle damekoret består av 22 ivrige sangere i 20-, 30-, og 40-åra som med stolthet utforsker musikk gjennom et variert repertoar, fra klassiske mesterverk til moderne hits.

EMBLA regnes som ett av Norges dyktigste damekor og har en rekke utmerkelser fra ulike korkonkurranser. På korets merittliste står det at de har vunnet hele 18 førstepriser i 16 internasjonale korkonkurranser. En av de gjeveste prisene er kanskje utmerkelsene «Silver Rose Bowl» i EBUs «Let the Peoples Sing» i 1999.

Navnet EMBLA er hentet fra norrøn mytologi, der Embla var den første kvinne på jorden, en mektig norrøn gudinne. Hun forbindes med kreativitet, kvalitet og kunstnerisk vekst – kvaliteter koret ønsker å stå for.

Med et repertoar som spenner fra den tradisjonsrike folkemusikken og klassisk kormusikk, helt til det nye og moderne, vil koret skape en magisk konsertopplevelse fylt av trollbindende harmonier som nok vil sitte igjen lenge etter at tonene har falmet bort.

Sted: Symfoni Namsen, Kuben
Kl. 19.00
Billettpris: 350,-