Vi er spesielt glade for å kunne ønske velkommen til en uforglemmelig avslutningskonsert med damekoret EMBLA. EMBLA vil trollbinde deg med sine blendende harmonier og lidenskapelige tolkninger av musikkens verden.

Dette talentfulle damekoret består av 22 ivrige sangere i 20-, 30-, og 40-åra som med stolthet utforsker musikk gjennom et variert repertoar, fra klassiske mesterverk til moderne hits.

EMBLA regnes som ett av Norges dyktigste damekor og har en rekke utmerkelser fra ulike korkonkurranser. På korets merittliste står det at de har vunnet hele 18 førstepriser i 16 internasjonale korkonkurranser. En av de gjeveste prisene er kanskje utmerkelsene «Silver Rose Bowl» i EBUs «Let the Peoples Sing» i 1999.

Navnet EMBLA er hentet fra norrøn mytologi, der Embla var den første kvinne på jorden, en mektig norrøn gudinne. Hun forbindes med kreativitet, kvalitet og kunstnerisk vekst – kvaliteter koret ønsker å stå for.

Bli med når elitekoret EMBLA inviterer til en minneverdig konsertopplevelse, der koret vil skape magiske øyeblikk som nok vil sitte igjen lenge etter at tonene har falmet bort.

Sted: Symfoni Namsen, Kuben
Kl. 19.00
Billettpris: 350,-