– En kveld fylt med musikalsk magi

Anita Skorgan med gitarist Torbjørn Økland og keyboardist Jon Willy Rydningen.

Vi gleder oss til å presentere en uforglemmelig musikalsk aften med den folkekjære artisten Anita Skorgan. Hun berører mennesker med sin sanger, og sammen med sin faste keyboardmusiker, Jon Willy Rydningen, kommer hun for å skape magi på scenen.

Med en karriere som spenner over flere tiår, har Anita Skorgan begeistret publikum med sin unike stemme og gripende tekster.

Vi kjenner godt tidløse klassikere som «Det er så nær deg» (1976), «Cassanova» (1979), «Ingen vei tilbake» som ga Spellemann i 1979, «Karma» (1982), «Friendly» med Teigen i1983 og «For vår jord» (1988). Hun har også laget julestemninger rund om i landet med sine bejublede julekonserter. En rekke artister står også på samarbeidslista, og hun var med og startet gruppa Queen Bees med Marianne Antonsen og Rita Eriksen.

I nyere tid bestemte hun seg for å si noe om det å være forelder til barn med tunge omsorgsbehov. Det endte opp i fortellingen «Bare en mamma».

Med sang og fortelling vil Anita Skorgan med gitarist Torbjørn Økland og keyboardist Jon Willy Rydningen ta deg med på en følelsesmessig reise som bare de kan levere.

Hovedsamarbeidspartner for Musikkfestdagan 2023 er GRONG SPAREBANK.

Sted: Symfoni Namsen, Kuben
Kl. 19.00
Billettpris: 475,-