– En kveld fylt med musikalsk magi

Vi gleder oss til å presentere en uforglemmelig musikalsk aften med den folkekjære artisten Anita Skorgan. Hun berører mennesker med sin sanger, og sammen med gitaristen Olav Torget, kommer hun for å skape magi på scenen.

Med en karriere som spenner over flere tiår, har Anita Skorgan begeistret publikum med sin unike stemme og gripende tekster.

Vi kjenner godt tidløse klassikere som «Det er så nær deg» (1976), «Cassanova» (1979), «Ingen vei tilbake» som ga Spellemann i 1979, «Karma» (1982), «Friendly» med Teigen i1983 og «For vår jord» (1988). Hun har også laget julestemninger rund om i landet med sine bejublede julekonserter. En rekke artister står også på samarbeidslista, og hun var med og startet gruppa Queen Bees med Marianne Antonsen og Rita Eriksen.

I nyere tid bestemte hun seg for å si noe om det å være forelder til barn med tunge omsorgsbehov. Det endte opp i fortellingen «Bare en mamma».

Olav Torget, kjent for sitt virtuose gitarspill og enestående låtskrivertalent, har vært en sentral skikkelse i norsk musikkliv. Han har erfaring fra en rekke prosjekter og samarbeid med artister, som Kristin Asbjørnsen, Steinar Ofsdal, Karl Seglem og koraspiller Ablaye Cissokho. Olav Torget er gitaristen som klarer å skape stemninger langt utover det vanlige.

Med sang og fortelling vil Anita Skorgan og Olav Torget ta deg med på en følelsesmessig reise som bare de kan levere.

Hovedsamarbeidspartner for Musikkfestdagan 2023 er GRONG SPAREBANK.

Sted: Symfoni Namsen, Kuben
Kl. 19.00
Billettpris: 475,-