GRAS er et vitalt og energirikt band som har tatt Trøndelag med storm de siste årene. Snart bør også resten av landet stå for tur, så dette bør du ikke gå glipp av.

GRAS består av en allsidig gjeng med musikere som på hver sin kant har opparbeidet seg en solid musikalsk tyngde. Sammen har de skapt et særegent, vokalsterkt, folkelig og upolert sound med tydelige referanser til rock, folkemusikk, bluegrass, country, viser og teatermusikk. Eller som avisa Innherred skrev etter konserten i klosterruinene på Munkeby: «… hvis Kaizers Orchestra og Vamp fikk et barn sammen, hadde Gras vært resultatet.»

GRAS har utviklet seg mye siden de gjestet Grong høsten 2019. De krysser kanskje færre sjangre nå, men i et balladestemt og trolsk landskap har de funnet flotte melodiske linjer. Så GRAS er fremdeles: Sterke sanger, vakker og flerstemt vokal, gode instrumentalpartier og alt i flotte arrangement.

GRAS har markert seg som et attraktivt band og har spilt på mange festivaler. De har også samarbeidet med anerkjente musikere som Trondheimsolistene og Frode Fjellheim.

GRAS består av: Jeanette Hoseth, vokal – Solveig Salthammer Kolaas, tangenter, harpe, fløyte, vokal – Ingrid Elise Andersen, vokal, didgeridoo, diverse småinstrumenter – Anne Merete Kvelstad, fiolin – Kathrine Rømmen, gitarer og trekkspill – Jan Inge Tjørhom, bass og Andreas Helland, trommer.

Hovedsamarbeidspartner for Musikkfestdagan 2023 er GRONG SPAREBANK.

Bill.pris: 395,-

Dato: Torsdag 1. juni
Når: 19.00
Sted: Kuben Grong, Symfoni Namsen