Teknisk Etat er et spennende band fra Fauske-band med 5 godt voksne og talentfulle musikere. Med entusiasme for å utforske forskjellige sjangere fremfører de alle de beste låtene fra 1970-tallets rockekatalog på en måte som gjør at hele Norge vil ha dem.

I 1996 spilte både Espen Melvik og Kjell Hansen til fest rundt omkring i Nordland med bandet Canary. Det fikk de etter hvert nok av og ville prøve noe annet. Musikken de vokste opp med: Deep Purple, Led Zeppelin, Jethro Tull, Uriah Heep og Focus var, mer interessant. Dermed var starten satt og siden har de holdt på, riktignok med noen utskiftninger opp gjennom årene.

I dag består bandet av de to som startet det hele og som har spilt sammen i over 60 år, vokalist og fløytespiller Espen Melvik og trommis Kjell Hansen. Med seg har de noen av Fauskes mest travle musikere i gitaristene Plamen Dimitrov Petrov og Lars Henrik Johansen og bassisten Thomas Schandy Halvorsen.

Sammen har de klart å sette spor etter seg på musikkscenen, både i nærmiljøet og på Østlandet. I tillegg til den godt kjente musikken, har bandet svært gode musikalske kvaliteter og de evner å skape en intens atmosfære. Vokalist Espen Melviks genuine publikumskontakt er en annen av bandets fremtredende kvaliteter.

70-tallet og all den kjente musikken i Kuben – med bord og servering. Det MÅ du bare oppleve!

Hovedsamarbeidspartner for Musikkfestdagan 2023 er GRONG SPAREBANK.

Sted: Symfoni Namsen, Kuben
Kl.19.00
Billettpris: 350,-