Bassist og sanger Ellen Andrea Wang med Rob Luft (g) og Jon Fält (tr)

Bassist og vokalist Ellen Andrea Wang er en prisbelønnet jazzmusiker som med sitt elegante bass-spill, sin varme stemme og en sterke sceneutstråling, oppnår en særegen sound i sine sjangerkryssende uttrykk.

Wang er en ung jazzmusiker som allerede i 2011 mottok talenpris på Dølajazz, og ti år etter var hun «Artist in Residence» på Molde Jazz. Hun er blant annet også innehaver av et par Spellemannnominasjoner og en -pris, DNB-prisen på Kongsberg Jazzfestival og hun fikk Radka Toneffs Minnepris i 2022.

For å vise allsidigheten kan vi nevne hennes samarbeid med artister som Bugge Wesseltoft, Lars Lillo-Stenberg, Marilyn Mazur, Manu Katché, Arve Tellefsen, Kristian Kristensen, Magne Furuholmen, Stian Carstensen, Arild Arnesen, Palle Mikkelborg, Dag Arnesen osv. osv.

Med en sound som er både melodiøs, fengende og vital blander Ellen Andrea Wang stiler på enestående måter, og hun har en egen evne til å skape stemninger som berører både hjertet og sjelen. Til å hjelpe seg med å skape stemninger har hun med seg det britiske stjerneskuddet Rob Luft på gitar og den svenske, meriterte trommisen Jon Fält. Gjennom godt samspill deler de ønsket om å ville ta publikum med på en uforglemmelig musikalsk reise der musikken skal få puste.

Så dersom du ønsker en konsertopplevelse utenom det vanlige, bør du ikke gå glipp av sjansen til å oppleve komboen Ellen Andrea Wang Trio live på scenen og servering i salen.

Sted: Symfoni Namsen
Kuben Kl. 19.00
Billettpris: 350,-