Grong Musikkforening med solister.

Med mottoet «Vi begeistrer» vil Grong Musikkforening servere en musikalsk eventyrblanding som vil ta publikum med på en reise gjennom varierte sjangre og stemninger.

Korpset ble startet i 1969, og består i dag av omlag 30 inspirerte musikere under ledelse av dirigent Per Jonny Skjerve. Grong Musikkforening har en en stolt historie med å levere fantastiske konserter, og er glade for å kunne vise fram talentfulle lokale solister. 

Blant disse er Ida Ganes Lysberg – bosatt i Overhalla, opprinnelig fra Namsos. Ida er en sanger i tidlig tjueåra som tidlig gjorde seg bemerket på UKM. Solodebuten hennes var med en egen julekonsert på Ullvaren i 2017, og hun deltok både på Woodland-festivalen og The Voice i 2019. Under pandemien var hun også med under «NTE Arena sessions» med en digital konsert.

Snåsningen Lasse Tiller er opprinnelig fra Lødingen, der han startet sin musikalske reise. Etter hvert har han vært solist i kormiljøene i både Tromsø og Bergen. Etter sin ankomst i Snåsa har han fortsatt sitt aktive kordriv og vært aktiv sanger i både Øvre Kvam mannskor og Snåsa Blandakor. Lasse er nå blitt 39 år og har de siste årene vært vokalist og tekstforfatter i folkeprogbandet «Gjøta».

Gled deg til en minnerik lørdagskveld med stor musikkglede under «Musikkfestdagan i Grong» – dette kommer du ikke til å angre på!

Konferansier: Grong Sparebank

Sted: Symfoni Namsen, Kuben
Billettpris: 350,-