Kirsti Hille er en strålende fiolinist med en lidenskap for å formidle musikkens dybde og skjønnhet. Vi er så heldig at hun vil stå klar til å trollbinde publikum med sitt virtuose spill i amfiet på Namdals folkehøgskole tirsdag 28. mai.

Kirsti Hille har vært konsertmester og førstefiolinist ved Den Norske Opera & Ballett, og hun har en imponerende karriere både som profesjonell orkestermusiker, solist og konsertmester. Hun har opptrådt i en rekke fremtredende og anerkjente konsertsaler rundt om i verden, og fengslet publikum vidt og bredt med sin musikalske dyktighet.

Kirsti Hille er ikke bare en anerkjent fiolinist som har begeistret publikum fra scenen. Da pandemien stengte operahusene og orkestermusikken ble satt på pause, gjorde den lidenskapelige musikeren gatene til sin egen scene. Med sitt magiske spill og sine hjertevarmende toner, skaper hun magiske øyeblikk for tilfeldige forbipasserende.

Gjennom årene har Kirsti utviklet en unik stil som forener klassisk musikk med moderne sjangre, og hennes repertoar spenner fra Bach til Beatles.

Sted: Amfiet på Namdals folkehøgskole 
Kl. 19.00
Billettpris: 350,-

(selv om arrangementet ikke er på Kuben, kan Kubens billettsystem på nett og over disk benyttes til forhåndskjøp av billetter. Billetter selges også i døra så lenge det er ledig plasser)