Bettan & Knut Marius

Dirigent Per Jonny Skjerve stiller med ca 40 vel forberedte musikere i Grong musikkforening som ønsker å ta publikum med på en innholdsrik konsertkveld!

Selv om Elisabeth Andreassen er født i Sverige, er hun som en kulturskatt å regne for de aller fleste nordmenn. Som aktiv artist siden 1980-tallet, har hun med tiden blitt en av de mest allsidige artistene i Norden. Bettan har et titalls deltakelser i Eurovision Song Contest, både for Norge og Sverige. De fleste kjenner både tekst og melodi til Bobbysocks vinnerlåt «La det Swinge», hvor Bettan har selskap av den folkekjære artisten Hanne Krogh.

For denne seieren fikk de to «Peer Gynt-prisen»-sommeren 1985 for sin innsats for å gjøre Norges navn kjent i utlandet.

Bettan har gitt ut mange soloalbum, men også i samarbeid med artister som Kikki Danielson, Jan Werner og Rein Alexander.

Til Musikkfestdagan i Grong tar Bettan med seg Knut Marius Djupvik fra Tomrefjord i Møre og Romsdal.

Med musikalsk utdanning i ryggen ble Knut Marius for alvor kjent etter han gikk seirende ut av den populære sangkonkurransen «The Voice – Norges beste stemme» i 2013. I tillegg til flere album og ti tusenvis av avspillinger av sine sanger, har Knut Marius fylt rollen som Judas i Jesus Christ Superstar to ganger, samt vært med i ABBA-musicalen «Thank You for the Music». Han hadde også en av hovedrollene i Chess høsten 2018. Merittlista slutter på ingen måte der, for på den står også juleturnéer med Ole Edvard Antonsen og flere turnéer som soloartist. Knut Marius vant høsten 2020 «Stjernekamp» på NRK, og han ble også kåret til «Årets Romsdaling» i Romsdal Budstikke dette året.

Hovedsamarbeidspartner for Musikkfestdagan 2023 er GRONG SPAREBANK.

Bill.pris: 395,-

Dato: Søndag 4. juni
Når: 18.00
Sted: Kuben Grong

BILLETTER